Gelaatsverzorging

Maak mijn afspraak

Huidverzorging en ontspanning in harmonie

Bij een klassieke gelaatsverzorging gaan huidverzorging en ontspanning hand in hand!

We maken samen een balans van de huid en bekijken zo welke noden moeten worden aangevuld.

Dit is een behandeling om letterlijk weg te zakken en er zeker van te zijn dat jouw huid de beste zorgen krijgt!

In 1961 tonen wetenschappers aan dat de huid een emulsie is die bestaat uit proteïnen, vetten, water, vitaminen en minerale zouten. Pier Augé, die gefascineerd is door deze ontdekking, begrijpt dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat de huid specifieke behoeften heeft. Alleen bestanddelen die overeenkomen met de natuurlijke chemische vorm van de huid, kunnen de functies van de huid onderhouden en herstellen.

Hij besluit de formule van de huid na te maken en ontwerpt de Base Dergyl, een emulsie met dezelfde natuur, dezelfde structuur en samenstelling als de huid.

Hierdoor kan de huid alle elementen opnemen waaruit zij bestaat en die ze nodig heeft om zich op natuurlijke wijze te verdedigen en te beschermen.

De moderne moleculaire samenstelling van Pier Augé respecteert deze Base Dergyl en haar synergetische elementen.

Pier Augé biedt de huid alle specifieke elementen waaruit zij bestaat en herinnert haar eraan dat zijzelf alle troeven in handen heeft om zich te beschermen en haar integriteit in stand te houden.

De twee hoogste wetenschappelijke instanties in Frankrijk, het CNRS en de ANVAR*, hebben bovendien patenten van Pier Augé beloond met een award, zoals het patent van de unieke verbinding DNA hp/Hyaluronzuur.

Prijslijst Gelaatsverzorging

Maak mijn afspraak