Huidverjonging

en 

Huidverbetering

Online Agenda

Microneedling

Huidverbetering start in de cellen

Microneedling is de mooiste behandeling die er is in het segment huidverbetering!

Door een techniek waarbij we microscopisch kleine gaatjes maken in het huidoppervlak werken we op de meest natuurlijke manier om het collageen en de elastinevezels in onze huid te stimuleren.

Tijdens het 'needlen' gebruiken we serums van de hoogste kwaliteit om via de gemaakte kanaaltjes dieper te kunnen indringen in onderliggende huidlagen.

We geven de huid de tijd om zich van binnenuit te herstellen en het collageen aan te maken.

Bij de start van een behandeling met microneedling kan vooraf een uitgebreide huidanalyse worden opgemaakt en wordt het behandelplan opgemaakt in samenspraak met de klant. Naargelang de behoeften van de huid wordt de behandeling aangevuld met alle nodige technieken om de huid terug frisser, jonger en in topconditie te maken!

Dubbele reiniging+ dieptepeeling+ Microneedling met meso Krx serum+ aangepaste dieptepeeling Krx+ IPL+ Biocellulose masker+ Cryo- therapie+ Led therapie

90 min

€120- €150

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €140

Maak mijn afspraak

Skinjection

Micro- injectie en mesotherapie

Mesotherapie is de meest succesvolle behandeling in de strijd tegen huidveroudering!

Door middel van microscopische prikjes in het huidoppervlak wordt een mix van mineralen, hyaluronzuur en peptiden intradermaal ingewerkt.

Omdat we tijdens het verouderingsproces de stevigheid en elasticiteit van de huid zien verminderen geven we met de groeifactoren een enorme boost op de fibroblastencellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine!

De nieuwste revolutie in de mesotherapie behandelingen zijn de injecties met de S.I.T naalden.

Bij een behandeling met micro injectie worden natuurlijke actieve werkstoffen geïnjecteerd zoals hyaluronzuur en Peptidyal 115.

Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product die de hydratatie en de algemene bioherstructurering van de huid terug op niveau brengt.

Peptidyal werkt op dezelfde manier als Profilho (cosmetisch arts).

Het resultaat van deze skinbooster behandeling is dan ook een voltreffer van formaat!

Het is een mooie aanvulling op diepere injecties uitgevoerd door een cosmetisch arts.

Dubbele reiniging+ Dieptepeeling+ Meso therapie met Peptidyal groeifactoren+ Micro- injectie met hyaluronzuur+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

90 min

€78- €130

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €140

Plan mijn huidscan

of een

GRATIS intake gesprek

Green Sea Peel

Dieptepeeling zonder zuren

Een 100% natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd.

Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons).

Dubbel reiniging+ dieptereiniging+ Green Sea Peel+ Meso Krx serum+ RF technologie met aloë vera+ Biocellulose masker+ Led therapie

85 min

€87

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €100

Plan mijn huidscan

of een

GRATIS intake gesprek

IPL

Intense Pulsed light

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel lichtflitstherapie genoemd, is een effectieve methode om diffuse roodheid, couperose,  oppervlakkige pigmentvlekken, wijnvlekken, acné en rosacea te verminderen en de huid te egaliseren. IPL-behandelingen worden ook ingezet bij elke huidverjongende behandeling.

Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

In overleg met de huidexpert en als aanvullende behandeling op verschillende huidverbeterende behandelingen

€30

Plan mijn huidscan

of een

GRATIS intake gesprek

PD-13

Volledige huidverzorgende gelaatsbehandeling

De PD-13 behandeling wordt ook wel een medicatievrije behandeling genoemd ter voorkoming van het terugkeren van acne. De behandeling vermindert de activiteit van de talgklieren en doodt de acne-kiemen. Het is een fotosensibilisator, geschikt voor meerdere doeleinden.

PD-13 is een product op basis van methylaminolevulinaat HCl dat werkt en wordt geactiveerd door de kracht van rood Ledlicht (fotolichttherapie).

Het kan matige tot ernstige acne, actinische keratose, rosacea en andere huidgroei behandelen, zelfs op de hoofdhuid.

In overleg met de huidexpert en als aanvullende behandeling op verschillende huidverbeterende behandelingen

€72

Plan mijn huidscan

of een

GRATIS intake gesprek

Therapeel R-3

Intensieve anti- aging, 3% retinol

Deze specifieke intensieve peeling is voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en het stimuleren van de productie van collageen en elastine.

Retinol is een vorm van vitamine A en dringt,vanwege de kleine moleculaire grootte, dieper door in de huid in vergelijking met andere peelings.

Retinol is een andere vorm van exfoliatie, stimuleert de cel vernieuwing waardoor de huid dikker wordt, waardoor de huid kan genezen en meer collageen kan produceren.

In overleg met de huidexpert en als aanvullende behandeling op verschillende huidverbeterende behandelingen

€72

Plan mijn huidscan

of een 

GRATIS intake gesprek